Çavdır Bölmepınar Köyü

Çavdır Bölmepınar Köyü

Bölmepınar köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Bölmepınar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Burdur köyleri arasında yer alan Bölmepınar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çavdır, Bölmepınar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bölmepınar köyü son dakika gelişmeleri, Bölmepınar köyüne özgü yemekler, Çavdır Bölmepınar köyünün tarihi, Bölmepınar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bölmepınar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün adı, 1928 yılı kayıtlarında Dengere olarak geçmektedir. Burdur il merkezine 109 km, Çavdır ilçe merkezine 17 km uzaklıktadır. Ayrıca Köy, Rahat Dağı ve Kocaş Dağı arasında kalan ovacıkta yer almaktadır. Köyün güneyinde, kurutulan Söğüt Gölü yer almaktadır.

Bölmepınar, Burdur ilinin Çavdır ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Resimleri ve videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bölmepınar, Burdur ilinin Çavdır ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız  Resimleri ve  videoları sizin de ilginii çekebilir. Çavdır Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı?Çavdır Burdur Arası Kaç Km? Çavdır Hava Durumu? Burdur Köyleri ve Çavdır Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Burdurlu iseniz Burdur Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Burdurlu Ünlüler arasında Çavdır doğan biri var mı? Çavdır Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum