Çaycuma Güzeloğlu Köyü

Çaycuma Güzeloğlu Köyü

Güzeloğlu Köyü haberleri, Çaycuma Güzeloğlu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Güzeloğlu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Güzeloğlu Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Çaycuma Güzeloğlu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Güzeloğlu köyü son dakika gelişmeleri, Güzeloğlu köyüne özgü yemekler, Çaycuma Güzeloğlu köyünün tarihi, Güzeloğlu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Güzeloğlu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Güzeloğlu, Zonguldak ilinin Çaycuma ilçesine bağlı bir köydür.

 

Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Güzeloğlu Köyü Resimleri ve Güzeloğlu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çaycuma Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Çaycuma Zonguldak Arası Kaç Km? Çaycuma Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Çaycuma Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Zonguldaklı iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldaklı Ünlüler arasında Çaycuma Güzeloğlu Köyünde doğan biri var mı? Çaycuma Doğumlu Ünlüler Kimler?

GÜZELOĞLU KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Güzeloğlu, Zonguldak ilinin Çaycuma ilçesine bağlı bir köydür. Zonguldak iline 55 km, Çaycuma ilçesine 11 km uzaklıktadır.  Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Ayrıca madencilik, tekstil işçiliğine dayalıdır. Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu Çaycuma üzerinden 2009 yılından itibaren Güzeloğlu Köyü Muhtarı Sn. Alim Yıldırım başkanlığında diğer çevre köy muhtarları (Torlaklar, Kahvecioğlu, Gökçetabaklar ve Serdaroğlu) köy muhtarları ile köy halkına ulaştırılmıştır.

Köyde Sağlık Evi ve Köy Ebesi bulunmaktadır. Köyün ana yolu sıcak asfalt kaplı olup Sn. Alim Yıldırım muhtarlığında iki mahallesi bordür parke ile kaplanmış diğer iki mahallede yol çalışmaları devam etmektedir.

Çaycuma'nın en gelişmiş köyleri içindedir. Eğitimde çok ileri seviyede okullar sayesinde üstün seviyede olup, eğitime desteği başta Milli Eğitim Müdürü ve Güzeloğlu Köyü muhtarı Sn. Alim Yıldırım'ın desteği başta gelmektedir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.