Çaycuma Şeyhler Köyü

Çaycuma Şeyhler Köyü

Şeyhler Köyü haberleri, Çaycuma Şeyhler köyü güncel son dakika gelişmeleri, Şeyhler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Şeyhler Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Çaycuma Şeyhler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Şeyhler köyü son dakika gelişmeleri, Şeyhler köyüne özgü yemekler, Çaycuma Şeyhler köyünün tarihi, Şeyhler köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Şeyhler köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Şeyhler, Zonguldak ilinin Çaycuma ilçesine bağlı bir köydür.

 

Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Şeyhler Köyü Resimleri ve şeyhler köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çaycuma Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Çaycuma Zonguldak Arası Kaç Km? Çaycuma Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Çaycuma Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Zonguldaklı iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldaklı Ünlüler arasında Çaycuma Şeyhler Köyünde doğan biri var mı? Çaycuma Doğumlu Ünlüler Kimler?

ŞEYHLER KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Şeyhler, Zonguldak ilinin Çaycuma ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün kendine has belirli özellikleri yoktur. Köylü halkı bayramlarda mahallelerinde camilerde bulunan bayram yerlerinde toparlanıp bayramlaşmakta olup, mahalle halkı camilerin misafirirhanelerinde ikramlarda bulunmaktadır. Köyde Anadolu kültürü görülmektedir.

Zonguldak iline 60 km, Çaycuma ilçesine 15 km uzaklıktadır.

Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Köyde, 2 adet ilköğretim okulu vardır fakat öğrenci azlığı nedeniyle okullar kapatılmış ve taşımalı eğitimle adaköy ilköğretim okuluna yönlendirilmiştir. Köyün hem içme suyu şebekesi 1 adet sağlık evi vardır. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum