Çaycuma Şeyhoğlu Köyü

Çaycuma Şeyhoğlu Köyü

Şeyhoğlu Köyü haberleri, Çaycuma Şeyhoğlu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Şeyhoğlu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Şeyhoğlu Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Çaycuma Şeyhoğlu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Şeyhoğlu köyü son dakika gelişmeleri, Şeyhoğlu köyüne özgü yemekler, Çaycuma Şeyhoğlu köyünün tarihi, Şeyhoğlu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Şeyhoğlu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Şeyhoğlu, Zonguldak ilinin Çaycuma ilçesine bağlı bir köydür.

 

Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Şeyhoğlu Köyü Resimleri ve şeyhoğlu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çaycuma Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Çaycuma Zonguldak Arası Kaç Km? Çaycuma Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Çaycuma Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Zonguldaklı iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldaklı Ünlüler arasında Çaycuma Şeyhoğlu Köyünde doğan biri var mı? Çaycuma Doğumlu Ünlüler Kimler?

ŞEYHOĞLU KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Şeyhoğlu, Zonguldak ilinin Çaycuma ilçesine bağlı bir köydür.

Zonguldak iline 35 km, Çaycuma ilçesine 8 km uzaklıktadır.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
 

Köyün içme suyu şebekesi ve şeyhoğlu köyü merkez mahallenin kendi çabalarıyla yapılmıştır. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik, sabit telefon ve internet vardır.


 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.