Çaykara Demirkapı Köyü

Çaykara Demirkapı Köyü

Çaykara Köyleri Arasında yer alan Demirkapı köyünde kaç kişi yaşamaktadır, köye özgü yemekler hangileridir, Demirkapı köyünde vefat edenler kimler, Trabzon iline bağlı bu güzel köye nasıl gidilir

Demirkapı Köyü, Trabzon ilinin Çarşıbaşı ilçesine bağlı bir mahalledir. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çaykara Demirkapı Köyü Resimleri ve demirkapı köyü videosu sizin de ilginizi çekebilir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Trabzonlu iseniz Trabzon Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Trabzonlu Ünlüler arasında arsin demirkapı köyünde doğan biri var mı? Çaykara Doğumlu Ünlüler Kimler?

Çaykara Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? ÇaykaraTrabzon Arası Kaç Km? Çaykara Hava Durumu? Trabzon Köyleri ve Çaykara Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

Eğer köyünüzün bilgileri eksik veya yanlış ise Köy Bilgilerini Güncelle

Demirkapı, Trabzon ilinin Çaykara ilçesine bağlı bir mahalledir. Mahallenin Lazca adı Haldizen'dir.
Trabzon il merkezine 119 km, Çaykara ilçesine 45 km uzaklıktadır.

Mahallenin iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı vardır ancak doktor bulunmamaktadır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol stabilize olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.