Kalecik Çaykaya Köyü

Kalecik Çaykaya Köyü

Çaykaya köyü haberleri, Kalecik Çaykaya köyü güncel son dakika gelişmeleri , Çaykaya köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler , Ankara köyleri arasında yer alan Çaykaya köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kalecik Çaykaya köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çaykaya köyü son dakika gelişmeleri, Çaykaya köyüne özgü yemekler, Kalecik Çaykaya köyünün tarihi, Çaykaya köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çaykaya köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çaykaya, Ankara ilinin Kalecik ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çaykaya Köyü Resimleri ve Çaykaya köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 

Kalecik Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Kalecik Ankara Arası Kaç Km? Kalecik Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Kalecik Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Kalecik Çaykaya Köyünde doğan biri var mı? Kalecik Doğumlu Ünlüler Kimler?

 Ankara ilinin Kalecik ilçesine bağlı bir mahalledir.

Ankara iline 80 km, Kalecik ilçesine 20 km,Çankırı iline 50 km uzaklıktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.