Çayyolu’nun Yağmur Çilesi Bitiyor

Çayyolu’nun Yağmur Çilesi Bitiyor

Ankara Çayyolu’nda şiddetli yağmurlardan sonra neredeyse göle dönen yollar için Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASKİ bölgede çalışma başlattı. Geçen hafta başında başlayan çalışmalar Ahmet Taner Kışlalı Mahallesinde ki Yunus marketin önünden başlayı

Ankara Çayyolu’nda şiddetli yağmurlardan sonra neredeyse göle dönen yollar için Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASKİ bölgede çalışma başlattı.

Geçen hafta başında başlayan çalışmalar Ahmet Taner Kışlalı Mahallesinde ki Yunus marketin önünden başlayıp Alacaatlı kavşağındaki ışıklara kadar olan yolda devam ediyor. ASKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre yağmur suyu hattı çalışmasının hafta sonuna kadar bitirileceği ve çalışma için kapatılan yolun hafta sonu tekrar trafiğe açılacağı öğrenildi. Yetkililerin verdiği bilgiye göre, Çayyolu’nda ki çalışmanın “ Yılda bir sefer yapılması gereken İl Su Yönetimi Koordinasyon toplantısında alınan karar gereği başlatıldığı bilgisi verildi.

ASKİ Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Ankara metropoliten ilçelerinde, ani ve yoğun yağışlarda oluşabilecek su baskınlarının önüne geçmek için, tıkanmış noktaların tespit edildiği çalışma sonrasında Çayyolu’nda da çalışmalar başlatıldı”

ÇAYYOLU’NUN KADERİ 31 MART’TA DEĞİŞTİ

Melih Gökçek’in yaklaşık 25 yıl boyunca yatırım yapmadığı Çayyolu’nun kaderi 31 Mart’ta Mansur Yavaş’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi ile değişti. Geçen yıl görevden alınan Gökçek’in yerine gelen Mustafa Tuna’nın da seçim yatırımı için yaptığı birkaç makyajdan öteye gidemeyen yatırımlar 31 Mart yerel seçimlerinden sonra hızlandı. Geçtiğimiz günlerde Çayyolu’nda sağanak yağış nedeniyle zayıf olan altyapıdan dolayı bazı yollar su altında kalmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.