Cendere Köprüsü temizlik ihalesi yapıldı

Cendere Köprüsü temizlik ihalesi yapıldı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Cendere Köprüsünün temizlik ihalesi yapıldı.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Cendere Köprüsünün temizlik ihalesi yapıldı.

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Cendere Köprüsünün temizlik ihalesinin yapıldığını belirterek, çevre kirlenmesinin hepimizin günlük yaşayışını etkileyen bir olay olduğunu ve bu doğal çevrenin korunması için alınacak en iyi tedbirlerin ise çöplerin hemen toplanması olduğuna dikkat çekti.

Kaymakam Kaya, "Doğal çevrenin kirlenmesi bütün ülkelerin ortak sorunudur. Çevre kirlenmesi hepimizin günlük yaşayışını etkileyen bir olaydır. Doğal çevrenin korunması için alınacak tedbirlerin en etkilisi çöplerin hemen toplanmasıdır.

Kaymakamlık olarak özel girişimde bulunduk ve ilçemizin en önemli tarihi ve turistik mekanı Cendere Köprüsünün temiz tutulması için İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine, Kahta Köylere Hizmet Götürme Birliğinin hesabına ödenek aktarılması talebinde bulunduk.

Talebimiz olumlu değerlendirildi ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğince ödenek aktarıldı. Aktarılan ödenek ile ilk olarak Cendere Köprüsünün etrafına çöp konteynırları yerleştirildi ve Kahta Köylere Hizmet Götürme Birliğince hizmet alımı yoluyla temizlik görevlisi alımı ihalesini gerçekleştirdik.

Kaymakamlık olarak daha temiz bir çevre için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Hizmetlerin en iyisine layık Kahtalı hemşerilerime hayırlı olmasını diliyor, Sayın Valimiz Nurullah Naci Kalkancı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Işık ile İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan" a ilçemizin kalkınması, gelişmesi ve hizmete kavuşması için göstermiş olduğu ilgi için teşekkür ediyorum" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.