Çerkeş Güzelyurt Köyü

Çerkeş Güzelyurt Köyü

Güzelyurt köyü haberleri, Çerkeş Güzelyurt köyü güncel son dakika gelişmeleri, Güzelyurt köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çankırı köyleri arasında yer alan Güzelyurt köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çerkeş  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Güzelyurt köyü son dakika gelişmeleri, Güzelyurt köyüne özgü yemekler, Çerkeş Güzelyurt köyünün tarihi, Güzelyurt köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Güzelyurt köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Güzelyurt, Çankırı ilinin Çerkeş ilçesine bağlı bir köydür.Köyün adı 2006 yılında Güzelyurt olarak değişmiştir.Köyde her yıl Haziran ayında yağmur duası törenleri yapılır.Erenler mevkiinde şenlikler olur.En önemli yemekleri keşkek, su böreği .madıma aşı geleneksel yemekleridir. Kekiği ile beslenen hayvanların eti çiçekleriyle arıların beslendiği balı meşhurdur.Çankırı iline 91 km, Çerkeş ilçesine 18 km uzaklıktadır.

Güzelyurt, Çankırı ilinin Çerkeş ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Güzelyurt Köyü Resimleri ve Güzelyurt köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çerkeş Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Çerkeş Çankırı Arası Kaç Km? Çerkeş Hava Durumu? Çankırı Köyleri ve Çerkeş Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çankırılı iseniz Çankırı Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Çankırılı Ünlüler arasında Çerkeş Güzelyurt Köyünde doğan biri var mı? Çerkeş Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.