Çeşme’de İnsan Kaçakçılarına Büyük Darbe

Çeşme’de İnsan Kaçakçılarına Büyük Darbe

Emniyet güçlerinin kaçak göçmenlerle mücadelesi aralıksız sürerken, yakalanan 6 insan kaçakçılığı organizatörü zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Edinilen bilgiye göre, Çeşme Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği ve Kaçak

Emniyet güçlerinin kaçak göçmenlerle mücadelesi aralıksız sürerken, yakalanan 6 insan kaçakçılığı organizatörü zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Çeşme Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Çeşme Grup Amirliği ekiplerince, 31 Temmuz Çarşamba günü, gece geç saatlerde yapılan çalışma sonucunda, Ilıca Mahallesi’ndeki bir otoparkta bulunan transit araç içerisinde Suriye uyruklu 11 göçmen yakalandı. Ekiplerin yaptığı çalışma sonucunda, aracı kullanan M.B. (42) ile insan kaçakçılığını organize ettikleri şüphesiyle A.K. (24) ve Ş.H. (33) de yakalanarak gözaltına alındılar. Soruşturmayı derinleştiren emniyet ekipleri, 1 Ağustos Perşembe günü, olayla bağlantılı olduklarını tespit ettikleri Ç.M. (50), E.C. (34) ve E.Y. (33) adlı zanlıları da İzmir’in Karabağlar ilçesinde yakaladılar. Ilıca’da transit araç içerisinde yakalanan 11 Suriyeli göçmen, işlemlerinin tamamlanmasının ardından İzmir Göç İdaresi Müdürlüğü’ne sevk edilirken, insan kaçakçılığı organizatörü zanlısı 6 kişi de Çeşme Adliyesi’ne getirildi. 6 zanlı, yapılan yargılama sonucunda tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.