Ceylanpınar Düzova Köyü

Ceylanpınar Düzova Köyü

Düzova Köyü haberleri, Ceylanpınar Düzova köyü güncel son dakika gelişmeleri, Düzova köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Şanlıurfa Köyleri Arasında yer alan Düzova Köyünde vefat edenler.

Ceylanpınar Düzova köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Düzova köyü son dakika gelişmeleri, Düzova köyüne özgü yemekler, Ceylanpınar Düzova köyünün tarihi, Düzova köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Düzova köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Düzova, Şanlıurfa ilinin Ceylanpınar ilçesine bağlı bir mahalledir. Şanlıurfa il merkezine uzaklığı 28 km, Ceylanpınar ilçe merkezine km uzaklıktadır.

 

 

Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Düzova Köyü Resimleri ve Düzova köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ceylanpınar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Ceylanpınar Şanlıurfa Arası Kaç Km? Ceylanpınar Hava Durumu? Şanlıurfa Köyleri ve Ceylanpınar Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Şanlıurfa iseniz Şanlıurfa Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Şanlıurfa Ünlüler arasında Ceylanpınar Düzova Köyünde doğan biri var mı? Ceylanpınar Doğumlu Ünlüler Kimler?


 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.