Charmed 3.Sezon 6.Bölüm Fragmanı İzle

Charmed 3.Sezon 6.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Charmed 3.Sezon 6.Bölümü 14 Mart (pazar) 2021 tarihinde yayınlanacak.

Charmed  dizisinin yeni bölümü olan 3.Sezon 6.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Charmed, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Charmed  dizisi 3.Sezon 6.Bölüm yeni fragman izle…

Charmed Genel Hikaye | Konusu

Prue, Piper ve Phoebe kardeşlerin tavan arasında buldukları "Gölgeler Kitabı" adlı kitap kaderlerini değiştirir. Phoebe, kitaptaki büyülü sözleri okuyunca üç kız kardeşin atalarından miras kalan cadılık güçleri açığa çıkar.

Her birinin farklı doğaüstü yetenekleri vardır:

Prue, telekinezi gücüyle objeleri hareket ettirebilmektedir, daha sonra ise astral projeksiyon gerçekleştirebilme (geçici olarak kendini bedeninin dışına ışınlayabilme) yeteneğini kazanacaktır.

Piper objelerin moleküllerini yavaşlatabilmektedir. Daha sonra bu gücü gelişince objelerin moleküllerini hızlandırabilmeye başlayacaktır. Objelerin molekülleri yavaşladığında zaman yavaşlayıp durmuş gibi olmaktadır. Hızlandığında ise obje patlamaktadır.

Phoebe ise gelecekten veya geçmişten imgeler görme gücüne sahip olur, sonra ise havalanma gücünü kazanır. 1.sezondan 1.sezonun ortasına kadar duygudaşlık diye adlandırılan,karşısındakinin duygularını hissedibilme yeteneği kazanmıştır.

Charmed 3.Sezon 6.Bölüm İzle

Charmed official website: https://www.cwtv.com/shows/charmed/

Charmed dizisinin yeni bölümü olan 3.Sezon 6.Bölümünü pazar günü The CW kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.