CHP Besni teşkilatında delege seçimi yapıldı

CHP Besni teşkilatında delege seçimi yapıldı

CHP Besni İlçe Başkanlığı Aralık ayı içerisinde yapılacak İlçe Başkanlığı Kongresi öncesinde delege seçimlerini gerçekleştirdi.

CHP Besni İlçe Başkanlığı Aralık ayı içerisinde yapılacak İlçe Başkanlığı Kongresi öncesinde delege seçimlerini gerçekleştirdi. CHP İlçe Başkanlığı Besni'de ilk defa delege seçimi yaptı.

Parti binasında gerçekleştirilen seçimde üyeler oy kullanırken, demokrasi şöleni içerisinde geçen delege seçiminde herhangi bir itiraz ya da sorun yaşanmadı.

Delege seçiminin ardından açıklama yapan CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, "Tüm Türkiye de olduğu gibi ilçemizde de başlayan kongre sürecimiz devam ediyor. 17 Eylül'de Kesmetepe ve Şambayat beldelerimizde yapılan seçimden sonra bugünde ilçe merkezimizdeki mahallelerin delege ve parti içerisi ön seçmen delegelerimizin belirleneceği seçimi demokrasi şöleni içerisinde parti binamızda gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte köylerimizdeki delegelerimizin seçimi yapılarak Aralık ayı içerisinde gerçekleştirecek İlçe Kongre sürecini bitireceğiz.

Biz istiyoruz ki sokakta çalışan, kapı kapı gezen bütün parti emekçilerimiz yönetimde de söz sahibi olsun, karar verme mekanizmalarında yer alsın. Mahalle temsilcilerimizde delege listelerini hazırlarken o güne kadar mahalle çalışmalarına destek vermiş, emek koymuş partililerimizi kendi uygun gördükleri biçimde bu listelerde değerlendiriyor. Temel kıstasımız kavga ve tartışmaların olmadan, demokrasi şöleni halinde seçimleri yapmak. İnanıyorum ki, bütün üyelerimizle birlikte yürüttüğümüz seçimlerimizi dostça, kardeşçe sürdürerek bütün arkadaşlarımızla el ele, partimizi yerelde ve genelde iktidara taşıyacak yapılanmayı kuracağız. Sandıklardan çıkan sonuç partimize hayırlı olsun" dedi.

CHP Besni teşkilatında delege seçimi yapıldı

CHP Besni teşkilatında delege seçimi yapıldı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.