CHP Suşehri İlçe Başkanı Çorlu güven tazeledi

CHP Suşehri İlçe Başkanı Çorlu güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Suşehri İlçe Başkanlığına Hüseyin Çorlu yeniden seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Suşehri İlçe Başkanlığına Hüseyin Çorlu yeniden seçildi.

Parti binasında düzenlenen genel kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Genel kurula katılan CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, 2019 yılında yapılacak olan seçimlerin önemine değindi. Akyıldız,"2019 yılında yapılacak olan seçimler, Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olacaktır. Burada isim dahi zikretmiyorum. Ama 2019 yılında seçilecek Başkan kim olursa olsun, istediği kadar başkan yardımcısı atayacaktır. Seçilen Başkan, Bakanlar Kurulu'nu isterse parlamentodan, isterse dışarıdan atayacaktır. Bununla birlikte, bürokrasiyi dahi seçilecek olan Başkan atayacaktır. Bu sebeple, 2019 seçimlerine kadar geçmişi bir tarafa bırakarak, halkımızın iyi bilgilendireceğiz. Bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu anlatacağız. Yani "Hayır" cephemizi çoğaltmalıyız. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki. Bu konuşmamda şu isim veya bu isim diye hitap etmiyorum. Sadece bu sistemin yanlış olduğunu söylüyorum" dedi.

CHP'nin genel oy oranının yüzde 30 olduğuna işaret eden Akyıldız, 2019 yılı seçimlerinin yüzde 30'luk kitle ile yüzde 70'lik kesime çok iyi anlatılması gerektiğini kaydederek,"Hayır oylarını çoğaltıp, 2019 seçimlerine dışa dönük çalışmalarımızı birlikte yapmak zorundayız. Aksi takdirde yarin çocuklarımızın yüzüne bakacak yüzümüz olmayabilir. Bundan böyle gün birlik günüdür. Teşkilatlarımızın gerekeli çalışmalarını hızlandırması gerekiyor" dedi.

60 delegenin oy kullandığı seçimle ilgili teşekkür konuşması yapan CHP Suşehri İlçe Başkanı Hüseyin Çorlu, birlik ve beraberliğe ihtiyacın daha fazla olduğu bu süreçte, el birliği içerisinde parti için gerekli çalışmalara hız vereceklerini kaydetti.

CHP Suşehri İlçe Başkanı Çorlu güven tazeledi

CHP Suşehri İlçe Başkanı Çorlu güven tazeledi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.