CHP’li Baykal’a yönelik "kaset kumpası" soruşturması tamamlandı

CHP’li Baykal’a yönelik "kaset kumpası" soruşturması tamamlandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile bazı MHP'li milletvekillerine yönelik kaset kumpası soruşturması...

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile bazı MHP'li milletvekillerine yönelik kaset kumpası soruşturması tamamlandı. Aralarında FETÖ lideri Fetullah Gülen'in de bulunduğu 171 kişi şüpheli olarak yer alıyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile bazı MHP'li milletvekillerine ait özel görüntülerin internetten paylaşılmasına ilişkin başlatılan soruşturma tamamlanarak mahkemeye gönderildi. Aralarında Fetullah Gülen'in de bulunduğu 171 şüphelinin "silahlı terör örgütüne üye olmak", "silahlı terör örgütü kurma ve yönetme", "özel hayatın gizliliğini ihlal etmek", "kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme", "haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek", "kamu görevlisinin sahteciliği" ve "nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme" suçlamalarından yargılanmaları isteniyor.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.