Cide Himmetbeşe Köyü

Cide Himmetbeşe Köyü

Himmetbeşe Köyü haberleri, Cide Himmetbeşe köyü güncel son dakika gelişmeleri, Himmetbeşe köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kastamonu Köyleri Arasında yer alan Himmetbeşe köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Cide Himmetbeşe köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Himmetbeşe köyü son dakika gelişmeleri, Himmetbeşe köyüne özgü yemekler, Cide Himmetbeşe köyünün tarihi, Himmetbeşe köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Himmetbeşe köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Himmetbeşe, Kastamonu ilinin Cide ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Himmetbeşe Köyü Resimleri ve Himmetbeşe köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Cide Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Cide Kastamonu Arası Kaç Km? Cide Hava Durumu? Kastamonu Köyleri ve Cide Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kastamonulu iseniz Kastamonu Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kastamonulu Ünlüler arasında Cide Köyünde doğan biri var mı? Bozkurt Doğumlu Ünlüler Kimler?

Himmetbeşe, Kastamonu ilinin Cide ilçesine bağlı bir köydür.Köyde her bayramda evlerde yemekler hazırlanır tüm köylüler bibirlerine ziyarete giderler sofralar hazırlanır ve birlikte yemekler yerler bu yemekler çeşit çeşit degişmektedir.
Kastamonu iline 157 km, Cide ilçesine 22 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı var fakat kullanılmamktadır Köye ulaşımı sağlayan yol olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.