Çifte Saadet 1.Bölüm 2.Fragmanı-İZLE

Çifte Saadet 1.Bölüm Fragmanı-İZLE, Çifte Saadet dizisinin yeni bölümü olan 1. Bölümü salı akşamı FOX TV ekranlarında sizlerle olacak, iyi seyirler...

Çifte Saadet  dizisinin yeni bölümü olan 1. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Çifte Saadet  , yeni bölümleriyle ... günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Çifte Saadet   dizisi 1. Bölüm yeni fragman izle…

Çifte Saadet dizisinin yeni bölümü olan 1. Bölümü salı akşamı FOX TV ekranlarında sizlerle olacak, iyi seyirler...

Çifte Saadet  dizisinin yeni bölümü olan, 1. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Aşk Yeniden Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Çifte Saadet dizisi yeni bölümleriyle yakında Fox Tv’de...

ÇİFTE SAADET DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

ÇİFTE SAADET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Uçankuş’un haberine göre Bora Tekay’ın yönettiği,  Enver Sülük’ün senaryosunu yazdığı, başrollerini ise  Fikret Kuşkan, Şebnem Bozoklu, Dolunay Soysert ve Dila Danışman gibi isimlerin paylaştığı dizinin adı ‘Çifte Saadet’ olarak değişti.

Dizide Fikret Kuşkan ile Şebnem Bozoklu evli ve 3 çocuklu bir çifttir. Şebnem Bozoklu bir gün kaza geçirir ve bu olay sırasında hafızasını yitirir. Olay sırasında kaybolan Şebnem Bozoklu’dan bir daha haber alınamaz. Yıllar sonra evine dönen Şebnem Bozoklu, eşini başkasıyla yani Dolunay Soysert’le evlenmiş bulur ve olaylar başlar.

Fox ekranlarında geçtiğimiz günlerde İkisi de Nikahlım adı ile duyurulan yeni dizinin adı değişti.Çok yakında ekrana gelecek olan dizinin adı Çifte Saadet olduğu açıklandı.Pastel Film tarafından hazırlanacak olan dizinin oyuncu kadrosundan bazı isimlerde belli oldu.

Bu sezon dizilerden istediği sonuçları alamayan Fox Tv,yeni sezona yani 2016 yılına hızlı girmeyi planlıyor.Yeni diziler ile yeniden yükselişe geçmek isteyen kanalın yeni sezon bombalarından birisi de Çifte Saadet olduğu ortaya çıktı.Dizi şimdiden merak ediliyor.

Çok yakında başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Şebnem Bozoklu, Dolunay Soysert ve Dila Danışman gibi isimler yer alıyor.

ÇİFTE SAADET DİZİSİ HANGİ KANAL DA YAYINLANACAK?

ÇİFTE SAADET DİZİSİ 1.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI.....İZLE

Yeni dizide başrolde yer alan Fikret Kuşkan ile Şebnem Bozoklu evli ve 3 çocuklu bir evlilik hayatındadır. Şebnem Bozoklu’nun oynadığı karakter şansız bir kaza geçirmesi ile hafızasını yitirir.

Kaza sırasında kaybolan Şebnem Bozoklu’dan hiç bir bilgi alınamamaktadır. Yıllar sonra evine dönen Şebnem Bozoklu’nun canlandırdığı karakter, eşini başkasıyla yani Dolunay Soysert’le evlenmiş bulur.Ve dizi bundan sonra sarpa saracaktır.

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar