Çınar Kuruyazı Köyü

Çınar Kuruyazı Köyü

Kuruyazı Köyü Haberleri, Çınar Kuruyazı Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Kuruyazı Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Diyarbakır Köyleri Arasında Yer Alan Kuruyazı Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Çınar Kuruyazı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kuruyazı köyü son dakika gelişmeleri, Kuruyazı köyüne özgü yemekler, Çınar Kuruyazı köyünün tarihi, Kuruyazı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kuruyazı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kuruyazı , Diyarbakır ilinin Çınar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz güneydoğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kuruyazı Köyü Resimleri ve Kuruyazı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çınar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. güneydoğu anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Çınar Diyarbakır Arası Kaç Km? Çınar Hava Durumu? Diyarbakır Köyleri ve Çınar Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Diyarbakırli iseniz Diyarbakır Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Diyarbakırli Ünlüler arasında Çınar Kuruyazı Köyünde doğan biri var mı? Çınar Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kuruyazı , Diyarbakır ilinin Çermik ilçesine bağlı bir mahalledir.

Eskiden su olmadiği için kuruyazı ismini almıştır.Mahallenin gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.Diyarbakır il merkezine 30 km, Çınar ilçesine 7 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi vardir. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol stabilize olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.