Cizre Ulaş Köyü

Cizre Ulaş Köyü

Ulaş köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Ulaş köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Şırnak köyleri arasında yer alan Ulaş köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Ulaş köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ulaş köyü son dakika gelişmeleri, Ulaş köyüne özgü yemekler, Cizre Ulaş köyünün tarihi, Ulaş köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ulaş köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ulaş, Şırnak ilinin Cizre  ilçesine bağlı bir köydür. Şırnak iline 54, Cizre ilçesine 10 km uzaktadır. Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanına 4 km uzaklıktadır Cizre-İdil karayolunun üzerinde bulunmaktadır, Köyün merkezi düzlük bir alanda kurulmuştur,doğusunda Cudi Dağı,kuzeyinde Gabar dağının uzantısı Kilise Dağı(Çiyayé Déra),güneyide Saklan Deresi,batısında da Şırnak Şerafettin Elçi havalimanı bulunmaktadır.Köyün toprakları Dicle nehri kıyısından ta Cizre'ye ulaşmaktadır.Köyün sınırlarından Mezopotamya'ya can veren Dicle nehri geçmektedir,Dicle nehri köy merkezinin hayli aşağısında bulunur . Rakımı 620 metredir. Enlem: 37.3778° Boylam: 42.12862°Köye geri dönüşler hala sürmektedir. 

Ulaş, Şırnak ilinin Cizre ilçesine  bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ulaş köyü resimleri ve Ulaş köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şırnak Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Ulaş Şırnak Arası Kaç Km? Şırnak Hava Durumu? Şırnak Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Şırnaklı iseniz Şırnak Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Şırnaklı Ünlüler arasında Ulaş Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.