Cizre Yeşilyurt Köyü

Cizre Yeşilyurt Köyü

Yeşilyurt köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yeşilyurt köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Şırnak köyleri arasında yer alan Yeşilyurt köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Yeşilyurt köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yeşilyurt köyü son dakika gelişmeleri, Yeşilyurt köyüne özgü yemekler, Cizre Yeşilyurt köyünün tarihi, Yeşilyurt köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yeşilyurt köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yeşilyurt, Şırnak ilinin Cizre  ilçesine bağlı bir köydür. Şırnak iline 65 km, Cizre ilçesine 9 km uzaklıktadır.

Yeşilyurt, Şırnak ilinin Cizre ilçesine  bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yeşilyurt köyü resimleri ve Yeşilyurt köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şırnak Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Yeşilyurt Şırnak Arası Kaç Km? Şırnak Hava Durumu? Şırnak Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Şırnaklı iseniz Şırnak Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Şırnaklı Ünlüler arasında Yeşilyurt Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.