Çocuk ve gençlere 100 çift ayakkabı

Çocuk ve gençlere 100 çift ayakkabı

Yardımsever iş adamı Doğan Hudurefe, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer aracılığıyla Uçan Balon Çocuk ve Gençlik Derneği ile Çukurova...

Yardımsever iş adamı Doğan Hudurefe, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer aracılığıyla Uçan Balon Çocuk ve Gençlik Derneği ile Çukurova Atık Toplayıcıları Derneği'ndeki çocuk ve gençlere 100 çift ayakkabı bağışladı.

CHP'li Zülfikar İnönü Tümer, "Bağış ve desteklerle ayakta durmaya çalışan, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza, gençlerimize kapılarını açan dernek ve kurumlara yardımcı olmak insani bir görev. Sayın Doğan Hudurefe'ye çocuklarımız adına teşekkür ederim" dedi.

Adana'da yoksul kesimin çok fazla olduğunu belirten Tümer, "Sokaklarda çalışan çocuklarımız ailelerine bakmak durumunda kalıyor. Keşke bu çocuklarımızın imkanı olsa da kendilerini sadece eğitime adasalar. Sistemden kaynaklanan sorun nedeniyle birçok aile istemeden de olsa çocuklarını sokakta çalıştırmak durumunda kalıyor. Bu nedenlerle yardımsever insanlarımızın artmasını diliyorum" diye konuştu.

Uçan Balon Çocuk ve Gençlik Derneği Başkanı Prof. Dr. Fazilet Aksu ile Çukurova Atık Toplayıcıları Derneği Onursal Başkanı Mehmet Karaca ve Başkan Kerem Çetin ise duyarlılıklarından ötürü Tümer ve Hudurefe'ye teşekkür ederken, "Destekler gizli yapılmalı gibi bir görüş hakim olabilir ancak ihtiyaç sahibi insanlarımızın daha çok sahiplenilmesi ve daha geniş kesimlerin duyarlı olması adına bu destekleri herkes duymalı" şeklinde konuştu.

Çocuk ve gençlere 100 çift ayakkabı

Çocuk ve gençlere 100 çift ayakkabı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.