Çocuklar Duymasın 62. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümü olan 62. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Çocuklar Duymasın, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümü olan 62. Bölümünü çarşamba akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz...

Gelinlik provasında büyük şok!

Sultan, Simay için arkadaşlarının ve akrabalarının katılacağı kalabalık bir gelinlik provası hayal ederken, Simay ise gelinlik almaya tek başına gitmek istemektedir. Anne kız bu konuda kavga edince devreye Meltem girer .

Günün sonunda öyle bir gelinlik provası olur ki başta Meltem ve Simay olmak üzere herkes büyük bir şok yaşar. Daha önce hiç kimse böyle bir gelinlik provası görmemiştir.

Taş Fırın Haluk ve Zero Tuna, Tuna’nın sahte hesabını açan kişiye tuzak kurar. Haluk ve Tuna, kafede sahte hesabı açan kişiyi beklerken, sürpriz bir karşılaşma yaşanır. Meltem çok önemli bir karar vermiştir. Ama sır gibi sakladığı bu kararını sadece Haluk’la paylaşır. Yakın çevresine zamanı geldiğinde kendisi söyleyip, sürpriz yapmak istemektedir. Ancak Tuna, Meltem’in sırrını o söylemeden öğrenince ortalık karışır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar