Çorum Aşağısaraylı  Köyü

Çorum Aşağısaraylı Köyü

Aşağısaraylı haberleri, Aşağısaraylı güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasında yer alan Aşağısaraylı köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Aşağısaraylı köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Aşağısaraylı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Aşağısaraylı köyü son dakika gelişmeleri, Aşağısaraylı köye ait haberler, Aşağısaraylı köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Aşağısaraylı, Çorum ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Çorum merkezine 14 km uzaklıktadır.

 

Aşağısaraylı , Çorum ilinie bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Aşağısaraylı köyü resimleri ve Aşağısaraylı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Aşağısaraylı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?

Aşağısaraylı Çorum Arası Kaç Km? Aşağısaraylı Hava Durumu? Çorum Köylerini  merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Aşağısaraylı köyünde doğan biri var mı? Aşağısaraylı Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.