Çorum Çukurören Köyü

Çorum Çukurören Köyü

Çukurören haberleri, Çukurören güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasında yer alan Çukurören köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Çukurören köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Çukurören köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çukurören köyü son dakika gelişmeleri, Çukurören köye ait haberler, Çukurören köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çukurören, Çorum ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. köyün dört tarafının tepelerle kaplı olduğu için bu ad verilmiştir. çok güzel bir köydür önceden bir patlama olmuş bu köyde çukurluk oluşmuş bu yüzden köyün ismine çukur ören denilmiştir. Çorum merkezine 17 km uzaklıktadır.
 

Çukurören , Çorum ilinie bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Çukurören köyü resimleri ve Çukurören köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çukurören Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?

Çukurören Çorum Arası Kaç Km? Çukurören Hava Durumu? Çorum Köylerini  merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Çukurören köyünde doğan biri var mı? Çukurören Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.