Çorum Dağkarapınar Köyü

Çorum Dağkarapınar Köyü

Dağkarapınar haberleri, Dağkarapınar güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasında yer alan Dağkarapınar köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Dağkarapınar köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Dağkarapınar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Dağkarapınar köyü son dakika gelişmeleri, Dağkarapınar köye ait haberler, Dağkarapınar köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Dağkarapınar, Çorum ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür. Köyün tarihi hakkında kesin bir bilgi yoktur. Ancak eski bir köy olduğu bilinmektedir. Köyde yer alan çeşme, yerleşimin ana nedenidir. Çorum merkezine 28 km uzaklıktadır. Akarsuların yer aldığı köyde sulak alanlar mevcuttur.

Dağkarapınar , Çorum ilinie bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Dağkarapınar köyü resimleri ve Dağkarapınar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Dağkarapınar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?

Dağkarapınar Çorum Arası Kaç Km? Dağkarapınar Hava Durumu? Çorum Köylerini  merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Dağkarapınar köyünde doğan biri var mı? Dağkarapınar Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.