Çorum Feruz Köyü

Çorum Feruz Köyü

Feruz haberleri, Feruz güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasında yer alan Feruz köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Feruz köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Feruz köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Feruz köyü son dakika gelişmeleri, Feruz köye ait haberler, Feruz köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Feruz, Çorum ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.köy ismini ilk yerleşim yerindeki bir şahıstan almıştır.köy bilinen tarihine göre üç ayrı yer değiştirmiştir. Bilinen en eski yeri şu anda örenler denilen mevkidedir. Toplu olarak göçen bir kısım köylüler şu anda öte köy denilen mevkiye yerleşmiştir. Orada yaklaşık 1 asır kadar kalmışlardır. Su sorunu baş gösterince köy taşınmak zorunda kalmış ve köyün şu anda bulunduğu yere taşınmıştır.Çorum merkezine 26 km uzaklıktadır.Osmancık yolu üzerindeki Kırkdilim Köyü'ne 3 km uzaklıktadır.

Feruz , Çorum ilinie bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Feruz köyü resimleri ve Feruz köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Feruz Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?

Feruz Çorum Arası Kaç Km? Feruz Hava Durumu? Çorum Köylerini  merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Feruz köyünde doğan biri var mı? Feruz Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.