Çorum Göcenovacığı Köyü

Çorum Göcenovacığı Köyü

Göcenovacığı haberleri, Göcenovacığı güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasında yer alan Göcenovacığı köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Göcenovacığı köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Göcenovacığı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Göcenovacığı köyü son dakika gelişmeleri, Göcenovacığı köye ait haberler, Göcenovacığı köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Göcenovacığı, Çorum ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.Daglık bir alana sahip yerleşim yeri oldukça düzgün ve sert zemin üzerindedir etrafı agaçlarla kaplıdır.Dagların da genellikle meşe agcı bulunmaktadır.köye ait bir göl bulunmaktadır.

Göcenovacığı , Çorum ilinie bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Göcenovacığı köyü resimleri ve Göcenovacığı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Göcenovacığı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?

Göcenovacığı Çorum Arası Kaç Km? Göcenovacığı Hava Durumu? Çorum Köylerini  merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Göcenovacığı köyünde doğan biri var mı? Göcenovacığı Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.