Çorum Hacıahmetderesi Köyü

Çorum Hacıahmetderesi Köyü

Hacıahmetderesi haberleri, Hacıahmetderesi güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasında yer alan Hacıahmetderesi köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Hacıahmetderesi köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Hacıahmetderesi köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hacıahmetderesi köyü son dakika gelişmeleri, Hacıahmetderesi köye ait haberler, Hacıahmetderesi köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Hacıahmetderesi, Çorum ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.köyün ismi 1839 yılına dayanmaktadır o günden bugüne kadar ceşitlolaylara vesile olmuştur. kurtuluş savaşında inanılmaz vatan severliği göz daglamıştır.Çorum merkezine 45 km uzaklıktadır.

Hacıahmetderesi , Çorum ilinie bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Hacıahmetderesi köyü resimleri ve Hacıahmetderesi köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Hacıahmetderesi Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?

Hacıahmetderesi Çorum Arası Kaç Km? Hacıahmetderesi Hava Durumu? Çorum Köylerini  merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Hacıahmetderesi köyünde doğan biri var mı? Hacıahmetderesi Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.