Çorum İğdeli Köyü

Çorum İğdeli Köyü

İğdeli haberleri, İğdeli güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasında yer alan İğdeli köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

İğdeli köyü hangi il ve ilçeye bağlı, İğdeli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, İğdeli köyü son dakika gelişmeleri, İğdeli köye ait haberler, İğdeli köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

İğdeli, Çorum ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.Köyün adı köyün hemen hemen her yerin de görülen iğde ağaçlarından gelmektedir. Köy eskiden üç haneden oluşuyordu. Bunlar Köse Dağı'na yaylaya giderdi. Köyün yerlisi ve kurucusu olan üç temel aile bulunmaktadır. Bunlar Kadirler, Budaklar ve Kara Ahmetler'dir. Diğer aileler köye sonradan göç ederek gelmişlerdir. Köyün nüfusu böylece artmıştır.Çorum il merkezine 41 kilometre uzaklıktadır.

İğdeli , Çorum ilinie bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız İğdeli köyü resimleri ve İğdeli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

İğdeli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?

İğdeli Çorum Arası Kaç Km? İğdeli Hava Durumu? Çorum Köylerini  merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında İğdeli köyünde doğan biri var mı? İğdeli Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.