Çorum Karahisar Köyü

Çorum Karahisar Köyü

Karahisar haberleri, Karahisar güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasında yer alan Karahisar köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Karahisar köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Karahisar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karahisar köyü son dakika gelişmeleri, Karahisar köye ait haberler, Karahisar köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Karahisar, Çorum ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.Karasar köyünde 18 yüzyıl deprem olması nedeniyle ve köy halkının büyük kayıp vermesi sonucunda üzüntüsünün getirdigi nedenle karalara bürünen köy halkı mağtem tutmuş ve karalara sarınmış karasar köyü adını almıştır.Çorum merkezine 32 km uzaklıktadır.Çorumun Merzifon sınırındaki son köyüdür. Köyden sonra Merzifona bağlı Küçükçay köyü gelmektedir

Karahisar , Çorum ilinie bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Karahisar köyü resimleri ve Karahisar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Karahisar Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?

Karahisar Çorum Arası Kaç Km? Karahisar Hava Durumu? Çorum Köylerini  merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Karahisar köyünde doğan biri var mı? Karahisar Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.