Çorum Narlık Köyü

Çorum Narlık Köyü

Narlık haberleri, Narlık güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasında yer alan Narlık köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Narlık köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Narlık köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Narlık köyü son dakika gelişmeleri, Narlık köye ait haberler, Narlık köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Narlık, Çorum ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.Daha önceleri hayvanlar otlatmaya oraya götürülürmüş mallık diye adlandırılırmış zamanla yerleşim olmaya başlayınca narlık olarak değiştirilmiştir.Narlık köyü orta karadeniz bölgesinde Ankara Samsun karayolu üzerinde yer alır. Çorum merkeze bağlı olup Ankara ya 196 km Çorum a 45 km uzaklıktadır.Önceden alaca ilçesine bağlı olup daha sonra çorum merkeze bağlanmıştır.komşu köyleri alaca höyük,kalehisar,yenikaradona(çerkez köyü) karadona,karakaya ve küçük keşlik köyüdür. alaca höyük yolu köy yolunun devamıdır.iklimi yazları sıcak ve kurak kışları soğuktur.köyün 3 tarafı ormanlarla çevrili olup 4.sü kilimselpen tarafıda yavaş yavaş ormanla kaplanmaktadır.ormanlar meşe ağaçlarıdır.ayrıca birde çamlık ormanı vardır.bazı kısımlar şu isimlerle anılmaktadır: -sarıtepe -pazartepesi -kumlar -avgununbaşı -çağşağınbaşı -mulanınoluğu -umman -kapaklıeşme -çalılı -çalınburnu -tültepe -suludere -kilimserpen -handeresi -keklik pınarı -ahmetoluğu -kötüpınar -damkaya -arkakoru -karşıkoru -kütüklü -korçayırı -taşlıiniş -çatalarkaç -kızılgedik -ibişinsivri

Narlık , Çorum ilinie bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Narlık köyü resimleri ve Narlık köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Narlık Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?

Narlık Çorum Arası Kaç Km? Narlık Hava Durumu? Çorum Köylerini  merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Narlık köyünde doğan biri var mı? Narlık Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.