Çorum Oymaağaç Köyü

Çorum Oymaağaç Köyü

Oymaağaç haberleri, Oymaağaç güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasında yer alan Oymaağaç köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Oymaağaç köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Oymaağaç köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Oymaağaç köyü son dakika gelişmeleri, Oymaağaç köye ait haberler, Oymaağaç köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Oymaağaç, Çorum ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.Köy, 1925 yılından beri aynı adı taşımaktadır.Çorum merkezine 17 km uzaklıktadır. İskilip yolu istikametinde 10. kilometreden sola Altınbaş köyü içerisinden geçen 7 km yol gidilerek ulaşılabilir bir köydür.

Oymaağaç , Çorum ilinie bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Oymaağaç köyü resimleri ve Oymaağaç köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Oymaağaç Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?

Oymaağaç Çorum Arası Kaç Km? Oymaağaç Hava Durumu? Çorum Köylerini  merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Oymaağaç köyünde doğan biri var mı? Oymaağaç Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.