Çorum Palabıyık  Köyü

Çorum Palabıyık Köyü

Palabıyık haberleri, Palabıyık güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasında yer alan Palabıyık köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Palapıyık köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Palapıyık köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Palapıyık köyü son dakika gelişmeleri, Palapıyık köye ait haberler, Palapıyık köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Palabıyık, Çorum ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Şu an köyün kurulu olduğu yere yaylaya çıkmakta olan "Palabıyık Oğlu" isimli bir vatandaşın o bölgede gelinini kaybetmesi ve sonrasında oraya yerleşmesine ek olarak doğudan batıya göçlerde katılan diğer sülalelerin de katılımı ile Palabıyık Köyü oluşmuştur. Köyün tarihteki diğer bir geçim kaynağı taş yontmacılığıdır. "Arsana Taşı" değirmenlerde kullanılırdı.

Palapıyık , Çorum ilinie bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Palapıyık köyü resimleri ve Palapıyık köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Palapıyık Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?

Palapıyık Çorum Arası Kaç Km? Palapıyık Hava Durumu? Çorum Köylerini  merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Palapıyık köyünde doğan biri var mı? Palapıyık Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.