Çorum Soğuksu Köyü

Çorum Soğuksu Köyü

Soğuksu haberleri, Soğuksu son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasında yer alan Soğuksu köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Soğuksu köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Soğuksu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Soğuksu köyü son dakika gelişmeleri, Soğuksu köye ait haberler, Soğuksu köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Soğuksu, Çorum ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.Köyün eski adı "Çorum Veren"dir. Halk arasında "Cörmeren" diye telaffuz edilir. Bu köyün aşağı pınarlarında her mevsim soğuk su aktığı için, ismi "Soğuksu" köyü olarak değiştirilmiştir. Köyün bulunduğu alan ovadır. Etrafında ormanlık alan yoktur.Çorum merkezine 24 km uzaklıktadır.
 

Soğuksu , Çorum ilinie bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Soğuksu köyü resimleri ve Soğuksu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Soğuksu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?

Soğuksu Çorum Arası Kaç Km? Soğuksu Hava Durumu? Çorum Köylerini  merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Soğuksu köyünde doğan biri var mı? Soğuksu Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.