Çorum Tarhankozlusu Köyü

Çorum Tarhankozlusu Köyü

Tarhankozlusu haberleri, Tarhankozlusu son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasında yer alan Tarhankozlusu köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Tarhankozlusu köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Tarhankozlusu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Tarhankozlusu köyü son dakika gelişmeleri, Tarhankozlusu köye ait haberler, Tarhankozlusu köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Tarhankozlusu, Çorum ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.Çorum merkezine 28 km uzaklıktadır. Alaca yolu üzerinde bulunan Hatap Un Fabrikası girişinden itibaren 6 km uzaklıktadır. Tarhan köyünün içinden geçerek köye ulaşım sağlanmaktadır. Köyün Ankara yoluna ve Alaca yoluna iki bağlantı yolu vardır. Köy Çorum Ovası'nın güneybatı bitişinde, Hatap Çayı'nın batısında yer almaktadır. Köyün hemen arkasında doğu-batı uzantısında dağlar yer almaktadır. Kuzeyinde Tarhan köyü, kuzeybatısında Sazdeğirmeni köyü, güneyinde Küçükgülücek ve Büyükgülücek, batısında Sapaköy vardır.

Tarhankozlusu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?

Tarhankozlusu Çorum Arası Kaç Km? Tarhankozlusu Hava Durumu? Çorum Köylerini  merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Tarhankozlusu köyünde doğan biri var mı? Tarhankozlusu Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.