Çorum Ülkenpınarı Köyü

Çorum Ülkenpınarı Köyü

Ülkenpınarı haberleri, Ülkenpınarı güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasında yer alan Ülkenpınarı köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Ülkenpınarı köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Ülkenpınarı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ülkenpınarı köyü son dakika gelişmeleri, Ülkenpınarı köye ait haberler, Ülkenpınarı köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ülkenpınarı, Çorum ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.çorum merkeze bağlı ve 42 km uzaklıktadır. Kafkas kökenlidir. Daha önce kafkasyadan göç ettiklerinde İskilip yolu üzerinde Kızılırmak kenarındaki şu anki adı Tozluburun olan köy topraklarında yaşarlarken sonradan iç kesime göç etmişlerdir. Eski adı Tozluburun Çerkesleridir.Çorum merkezine 42 km uzaklıktadır.

Ülkenpınarı , Çorum ilinie bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Ülkenpınarı köyü resimleri ve Ülkenpınarı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ülkenpınarı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?

Ülkenpınarı Çorum Arası Kaç Km? Ülkenpınarı Hava Durumu? Çorum Köylerini  merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Ülkenpınarı köyünde doğan biri var mı? Ülkenpınarı Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.