Çorum Yeşilyayla Köyü

Çorum Yeşilyayla Köyü

Yeşilyayla haberleri, Yeşilyayla güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasında yer alan Yeşilyayla köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Yeşilyayla köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Yeşilyayla köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yeşilyayla köyü son dakika gelişmeleri, Yeşilyayla köye ait haberler, Yeşilyayla köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yaklaşık yüzelli yıl önce Kafkasya'dan gelenlerin oluşturduğu bir köydür. Köyün ilk adı Kuduzlar'dır. Daha sonra ismi Yeşilyayla olarak değiştirilmiştir. Bir rivayete göre buranın ismi o zamanlar köyü ziyarete gelen valinin Kuduzlar ismini beğenmemesinden dolayı yaptığı müracaat sonucu değiştirilmiştir ve yine Yeşilyayla ismini de o meçhul valinin gündeme getirdiği aynı rivayette yer alır. Yeşilyayla, Çorum ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Yeşilyayla , Çorum ilinie bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Yeşilyayla köyü resimleri ve Yeşilyayla köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Yeşilyayla Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?

Yeşilyayla Çorum Arası Kaç Km? Yeşilyayla Hava Durumu? Çorum Köylerini  merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Yeşilyayla köyünde doğan biri var mı? Yeşilyayla Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
1
1
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum