Cosmic Sin Filminin Konusu Nedir, Cosmic Sin Oyuncuları

Cosmic Sin Filminin Konusu Nedir, Cosmic Sin Oyuncuları

Cosmic Sin, 2524 yılında geçen bir aksiyon ve bilimkurgu filmi. Cosmic Sin, 12 Mart tarihinde vizyona giriş yapacak. Peki Cosmic Sin Filminin Konusu Nedir, Cosmic Sin Oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Başrollerinde Bruce Willis, Frank Grillo, Adelaide Kane gibi oyuncuların rol aldığı yönetmen koltuğunda Edward Drake'in olduğu Cosmic Sin 12 Mart tarihinde vizyona giriş yapacak. İşte Cosmic Sin filmi ile ilgili tüm detaylar...

Cosmic Sin Konusu

Cosmic Sin, bir grup savaşçı ve bilim insanının hikayesini konu ediyor. Dünya uzaylıların istilası altındadır. İnsan ırkı için büyük tehlike oluşturan istiladan kurtulmak için harekete geçen bir grup savaşçı ve bilim insanı kendilerini acımasız bir savaşın içinde bulur. Ekip hayatlarını tehlikeye atarak, insanların bedenlerini kullanmayı amaçlayan ve bu sayede insan ırkını yakından inceleme fırsatı bulabilecek olan uzaylıların istilasından kurtulmak için zorlu bir mücadeleye girşir.

Cosmic Sin, 2524 yılında geçen bir aksiyon ve bilimkurgu filmi. İnsanlık artık uzayın köşelerine açılmaya ve gezegenleri kolonileştirmeye başlamıştır. Ancak karşılaşılan uzaylı ırkı insanlığı tehdit etmektedir. Artık emekliye ayrılmış General James Ford, bu tehlikeye karşı yeniden göreve çağrılır. Ford karakterini de tahmin ettiğiniz üzere Bruce Willis canlandırıyor.

Cosmic Sin Oyuncuları

Edward Drake’in yönetmenliğini üstlendiği filmde Willis’e Frank Grillo, Brandon Thomas Lee, Corey Large, Perrey Reeves, CJ perry, Lochlyn Munro, Costas Mandylor ve Adelaide Kane gibi isimler eşlik ediyor.

Cosmic Sin Fragmanı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.