Çubuk Dumlupınar Köyü

Çubuk Dumlupınar Köyü

Dumlupınar Köyü Haberleri, Çubuk Dumlupınar Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Dumlupınar Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Dumlupınar Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Çubuk Dumlupınar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Dumlupınar köyü son dakika gelişmeleri, Dumlupınar köyüne özgü yemekler, Çubuk Dumlupınar köyünün tarihi, Dumlupınar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Dumlupınar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Dumlupınar, Ankara ilinin Çubuk ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Dumlupınar Köyü Resimleri ve Dumlupınar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çubuk Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Çubuk Ankara Arası Kaç Km? Çubuk Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Çubuk Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Çubuk Dumlupınar Köyünde doğan biri var mı? Çubuk Doğumlu Ünlüler Kimler?

Dumlupınar, Ankara ilinin Çubuk ilçesine bağlı bir mahalledir.

Dumlupınar, tarihi eskiye dayanan bir köydür köy 1900 lerin başlarında çubuğun dedeler köyünden göç etmiştir ve çubuğun en büyük köyüdür Ankara ilinin Çubuk ilçesine bağlı bir Türkmen köyüdür .

Çubuk Dumlupınar Köyü Resimleri

Çubuk Dumlupınar Köyü Resimleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.