Çubuk Ovacık Köyü

Çubuk Ovacık Köyü

Ovacık Köyü Haberleri, Çubuk Ovacık Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Ovacık Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Ovacık Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Çubuk Ovacık köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ovacık köyü son dakika gelişmeleri, Ovacık köyüne özgü yemekler, Çubuk Ovacık köyünün tarihi, Ovacık köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ovacık köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ovacık, Ankara ilinin Çubuk ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ovacık Köyü Resimleri ve Ovacık köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çubuk Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Çubuk Ankara Arası Kaç Km? Çubuk Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Çubuk Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Çubuk Ovacık Köyünde doğan biri var mı? Çubuk Doğumlu Ünlüler Kimler?

Ovacık, Ankara ilinin Çubuk ilçesine bağlı bir mahalledir.Ankara Savaşı sonrasında kurulduğu rivayet edilmektedir. Mahallenin daha önceki isminin Ufacık olduğu belirtilmektedir.Ankara il merkezine 50 km., Çubuk ilçesine 11 km. uzaklıktadır. Köy adının aksine engebeli bir araziye sahiptir.Köy nüfusunda orta yaş hakim olmakta, genç nüfus giderek azalmaktadır.Mahallede eğitim hizmetleri yaygındır. bir okul bulunmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Mahallede Sağlık Ocağı Vardır Fakat Doktor Yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.


 

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.