Çubuk Özlüce Köyü

Çubuk Özlüce Köyü

Özlüce Köyü Haberleri, Çubuk Özlüce Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Özlüce Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Özlüce Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Çubuk Özlüce köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Özlüce köyü son dakika gelişmeleri, Özlüce köyüne özgü yemekler, Çubuk Özlüce köyünün tarihi, Özlüce köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Özlüce köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Özlüce, Ankara ilinin Çubuk ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Özlüce Köyü Resimleri ve Özlüce köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çubuk Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Çubuk Ankara Arası Kaç Km? Çubuk Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Çubuk Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Çubuk Özlüce Köyünde doğan biri var mı? Çubuk Doğumlu Ünlüler Kimler?

Özlüce, Ankara ilinin Çubuk ilçesine bağlı bir mahalledir.

Ankara il merkezine 59 km, Çubuk ilçesine 19 km uzaklıktadır.Mahallede, ilköğretim okulu yoktur bu yüzden taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.