Çukur 2. Sezon 14. Bölüm Fragmanı

Pazartesi ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden Çukur dizisinin 2. Sezon 13. Bölümünde; Çeto'nun ilk kurbanı Celesun oluyor.

Pazartesi ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden Çukur dizisinin 2. Sezon 13. Bölümünde; Çeto'nun ilk kurbanı Celesun oluyor. Fragmanda Celesun'a işkence edilip, dövüldüğü görülüyor. Sena'nın kapısına gelen Mahsun, Sena'nın peşini bırakmıyor. Yamaç, adım adım takip edilirken; Çeto, Vatolu'nun tahammül sınırlarını zorluyor. Çeto'ya silah çeken Vartolu, tetiğe başacak mı merak ediliyor. Yamaç, Ersoy ortaklığı sürerken; Ersoy, yapacağı işe karşılık bir şartı olduğunu söylüyor. Fragmanın finalinde; kaçmak üzere olan Vartolu'nun, büyük bir şaşkınlık yaşadığı görülüyor.

Çukur heyecanı doruklara çıkaran 45. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Mahsun, Yamaç Cumali ve Vartolu'nun kaldığı eve gece saldırıda bulunuyor. Marifetini görmek isteyen Mahsun büyük bir sürprizle karşılaşıyor. Kurşun yağmuruna tuttuğu yataklarda kendi adamlarının yattığı gören Masum sinirden deliye dönüyor.

Çukur'da sular durulmuyor. Çeto ve Masum tuzağa düşmenin acısını Çukur sakinlerinden çıkarmaya çalışıyor. Celesun'u kanlar içinde evinin önüne bırakan Karakuzular, Çukur çocuklarını da korkunç oyunlarına alet ediyor. Çocukları kurtarmak için Çukur'a giren Cumali, köşeye sıkışıyor. Son anda yardımına yetişen isim gizemini koruyor.

Acaba o gizemli kişi kim? Dizi hayranları bir an önce Çukur 2. Sezon 14. Bölüm fragmanının yayınlanmasını bekliyor.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar