Çukur 4.Sezon 5.Bölüm Fragmanı

Çukur 4.Sezon 5.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Çukur dizisinin yeni bölümü olan 4.Sezon 5.Bölümünde neler olacak? Çukur dizisinin yeni bölümü olan 4. Sezon 5.Bölümünü pazartesi akşamları SHOW TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cengiz Erdenet'in Yamaç'a bundan böyle beni de koruyorsun demesi dikkat çekerken, "Yamaç ve Cengiz neden yan yana?" sorusunu akıllara getiriyor. Vartolu, Yamaç'a hesap sorarken, Yamaç'ın "Çukur'a bir şey olmasın diye kendimi sattım!" sözleri şaşırtıyor. Yamaç'ın Erdenetlerin yanına geçtiğini duyan Cumali'nin vereceği tepki merakla beklenirken, aksiyon dolu çatışma sahneleri heyecanı yükseltiyor.  

Karaca'nın Azer'e hesap sorduğu tanıtımda silah çektiği anlar gerilimi yükseltiyor. Cengiz Erdenet'in adamları Koçovalıların mezarlarına saldırırken, Yamaç ve Vartolu'nun zor durumdaki halleri dikkat çekiyor. Cumali'nin koşarak Yamaç'ın olduğu yere geldiği anlar "Kardeşine yardıma mı geldi?" sorusunu akıllara getiriyor.

Çukur dizisinin yeni bölümü olan 4.Sezon 5.Bölümünü HD ve tek parça olarak SHOW TV’den izleyebilirsiniz. Çukur Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Çukur dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de SHOW TV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar