Çukur 4.Sezon 9.Bölüm Fragmanı

Çukur 4.Sezon 9.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Çukur dizisinin yeni bölümü olan 4.Sezon 9.Bölümünde neler olacak? Çukur dizisinin yeni bölümü olan 4. Sezon 9.Bölümünü pazartesi akşamları SHOW TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cengiz’in hamlesiyle ailesinin tehlikede olduğunu gören Yamaç, Cengiz’i bile şaşırtacak bir hamle yapacak. Vartolu ve Yamaç hem Cengiz’le baş etmek hem de Çukur’u korumak için harekete geçmek üzereyken sürpriz bir haberle bütün planları değişecek. Karaca’nın Azer’in ölümü hakkında söyleyeceği şeyler Koçovalı evinde bütün dengeleri alt üst edecek. Çukur halkı kendilerinden biri zarar görünce bir kez daha kenetlenecek.

Çukurlu bir genç kızın şiddet görmesi üzerine Vartolu, Yamaç ve bütün Çukur halkının harekete geçtiği tanıtımda aksiyon dolu sahneler nefesleri kesiyor. Yamaç, "Bu andan itibaren ailenizde sizden başka erkek kalmayacak!" diyerek Cengiz'e meydan okurken, Çağatay Erdenet'in gelmesiyle heyecan doruğa ulaşıyor.

Çukur dizisinin yeni bölümü olan 4.Sezon 9.Bölümünü HD ve tek parça olarak SHOW TV’den izleyebilirsiniz. Çukur Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Çukur dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de SHOW TV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar