Çukur 93. Bölüm Fragmanı

Çukur 93. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Çukur dizisinin yeni bölümü olan 93. Bölümünde neler olacak? Çukur dizisinin yeni bölümü olan 93. Bölümünü pazartesi akşamları SHOW TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Çukur dizisinin yeni bölümü olan 93. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Çukur , yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. SHOW TV'de yayınlanan Çukur dizisi 93. Bölüm yeni fragman izle…

Barış Arduç'un hayat vereceği, Çağatay'ın küçük kardeşi Arık Böke Erdenet’in ilk kez görüldüğü, Yamaç Koçovalı ve Arık Böke Erdenet karşılaşmasının büyük heyecan uyandırdığı tanıtımda ikilinin mücadelesi merakla bekleniyor.

Yamaç'ın Çukurlu gençlere yaptığı konuşmanın dikkat çektiği tanıtımda İdris Koçovalı'nın kahvesine gelen ve Yamaç ile tanışan Arık Böke Erdenet’in dengeleri nasıl değiştireceği merakla bekleniyor.
Çukur'un 92. Bölümünde; Gazeteci Emir ve polis Erkan’ın yardımlarıyla Yamaç Koçovalı, Çağatay Erdenet’in sonunu adım adım getirecek. Ancak bu son Vartolu’nun da bir fedakarlık yapmasını gerektirecek.

Çukur dizisinin yeni bölümü olan 93. Bölümünü HD ve tek parça olarak SHOW TV’den izleyebilirsiniz. Çukur Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Çukur dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de SHOW TV’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar