Çukurca Çınarlı Köyü

Çukurca Çınarlı Köyü

Çınarlı köyü haberleri, Çınarlı köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Hakkari köyleri arasında yer alan Çınarlı köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Çınarlı köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Çukurca Çınarlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çınarlı köyü son dakika gelişmeleri, köye ait haberler, köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çınarlı, Hakkâri ilinin Çukurca ilçesine bağlı bir köydür.Kürtçedeki ismi Şivarezadır. 1990-1998 arasında köylerin boşaltılması sebebiyle şu an köyde yaşayan yoktur.Hakkâri iline 110 km, Çukurca ilçesine 30 km uzaklıktadır.

Çınarlı, Hakkarinin Çukurca ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çınarlı köyü resimleri ve Çınarlı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çukurca Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Çukurca yöresine özgü haber kanalı var mı? Çukurca Hakkari Arası Kaç Km? Çukurca Hava Durumu? Hakkari Köyleri ve Çınarlı Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Mersinli iseniz Hakkari Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Hakkarili Ünlüler arasında Çukurca Çınarlı köyünde doğan biri var mı? Çukurca Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
1
1
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum