Çukurca Kayalık Köyü

Çukurca Kayalık Köyü

Kayalık köyü haberleri, Kayalık köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Hakkari köyleri arasında yer alan Kayalık köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Kayalık köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Çukurca Kayalık köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kayalık köyü son dakika gelişmeleri, köye ait haberler, köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kayalık, Hakkâri ilinin Çukurca ilçesine bağlı bir köydür.1740 ve 1800 yılları arasında Hristiyanlığın ve İslam mezheplerinin doğuya gelmelerine en büyük öncülüğü Hakkâri ve Çukurca'nın yakınlarındaki köyler önderlik etmiştir. Günümüzde de kayalık ve diğer köylerde izleri ve kalıntıları hala mevcuttur.Hakkâri iline ? km, Çukurca ilçesine ? km uzaklıktadır.

Kayalık, Hakkarinin Çukurca ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kayalık köyü resimleri ve Kayalık köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çukurca Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Çukurca yöresine özgü haber kanalı var mı? Çukurca Hakkari Arası Kaç Km? Çukurca Hava Durumu? Hakkari Köyleri ve Çukurca Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Mersinli iseniz Hakkarili Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Hakkarili Ünlüler arasında Çukurca Kayalık köyünde doğan biri var mı? Çukurca Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.