Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası seçmeleri başlıyor

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası seçmeleri başlıyor

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası Çoksesli Gençlik ve Çocuk Korosu korist seçmeleri 30 Eylül Cumartesi günü saat 11:00'de Adana Büyükşehir Belediyesi...

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası Çoksesli Gençlik ve Çocuk Korosu korist seçmeleri 30 Eylül Cumartesi günü saat 11:00'de Adana Büyükşehir Belediyesi konser ve tiyatro salonunda yapılacak. Seçmeler için son başvuru tarihi ise 29 Eylül Cuma (yarın).

Kültür Bakanlığı bünyesindeki Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası Çoksesli Gençlik ve Çocuk Korosu korist seçmeleri 30 Eylül Cumartesi günü Adana Büyükşehir Belediyesi konser ve tiyatro salonunda yapılacak. Seçmeler için son başvuru tarihi ise 29 Eylül Cuma (yarın).

7-25 yaşları arasındaki çocuk ve gençler 1 adet vesikalık fotoğraf, nüfus kağıdı fotokopisi ve başvuru formuyla Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası Koro Müdürlüğü'ne başvurabilecek.

Kurulduğu tarihten bu yana piyano ve orkestra eşliğinde birçok konser veren koro aynı zamanda Türkiye'de senfoniye bağlı tek çocuk korosu olma özelliğini de taşıyor. Adana, Mersin, Tarsus, Antakya, İskenderun ve Ankara olmak üzere birçok konser, festival ve şenliklere katıldı. Bugüne kadar bini aşkın çocuğa eğitim veren, 2 bronz madalyası ve Türkiye Korolar Festivali'nde aldığı 10'u aşkın ödülü ve derecesi bulunan koro, çocuklarda sağlam müzik temeli oluşturma ve Adana halkına çok sesli müziği sevdirme görevini başarıyla sürdürüyor.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.