Çumra Balçıkhisar Köyü

Çumra Balçıkhisar Köyü

Balçıkhisar köyü haberleri, Çumra Balçıkhisar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Balçıkhisar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Konya köyleri arasında yer alan Balçıkhisar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çumra Balçıkhisar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Balçıkhisar köyü son dakika gelişmeleri, Balçıkhisar köyüne özgü yemekler, Çumra Balçıkhisar köyünün tarihi, Balçıkhisar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Balçıkhisar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Balçıkhisar, Konya ilinin Çumra ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Balçıkhisar Köyü Resimleri ve Balçıkhisar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Çumra Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Çumra Konya Arası Kaç Km? Çumra Hava Durumu? Konya Köyleri ve Çumra Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Konyalı iseniz Konya Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Konyalı Ünlüler arasında Çumra Balçıkhisar Köyünde doğan biri var mı? Çumra Doğumlu Ünlüler Kimler?

Balçıkhisar, Konya ili Çumra ilçesine bağlı bir köydür.Çumra'ya uzaklık: 20 km.Konya'ya uzaklık :62 km.Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Mahallede, ilköğretim okulu vardır ve taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.