Curling Antrenör Gelişim Semineri Erzurum’da Yapılacak

Curling Antrenör Gelişim Semineri Erzurum’da Yapılacak

Curling Antrenör Gelişim Semineri 28 Haziran 2019 tarihinde Erzurum Curling salonunda yapılacak. Katılım için Türkiye Curling Federasyonu resmi sitesinde başvuru şartlarını açıkladı: Seminer başvuruları, e-Devlet üzerinden yapılacak olup 10 Haziran 2019 P

Curling Antrenör Gelişim Semineri 28 Haziran 2019 tarihinde Erzurum Curling salonunda yapılacak. Katılım için Türkiye Curling Federasyonu resmi sitesinde başvuru şartlarını açıkladı:
Seminer başvuruları, e-Devlet üzerinden yapılacak olup 10 Haziran 2019 Pazartesi günü tarihi itibariyle başlayacak ve 26 Haziran 2019 tarihinde sona erecektir. 10 kişi altında başvuru olması durumunda seminer açılmayacaktır.
Başvuru tamamlandıktan sonra, kurs katılım ücreti (100 TL) e-Devlet üzerinden gelen referans numarası ile TEB Bankası şubelerinden yatırılacaktır. E- devlet üzerinden başvuru yapmak için şifrenizle girdiğiniz e – devlet üzerinden SPOR BİLGİ SİSTEMİ yazıp, uygulamaya git bölümünden ilerleyiniz. Açılan sayfada “Spor Elemanı” alanını seçip, “Seminer Başvurusu” nu işaretleyiniz. Gerekli bilgileri eksiksiz tamamladıktan sonra e postanıza gelecek olan referans numarası ile TEB Bankası şubelerinden (100 TL ) ödeme yapılabilir. Ayrıca diğer bilgiler için Federasyon ile iletişime geçilebileceği belirtildi.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.